KONTAKT KUNDSERVICE:
Måndag till fredag: 08.30-22.00**
Lördag: 15:00-22:00
Söndag: 09:00-22:00**
Telefon: 08 - 55117871
Teman > Årsbok
Sportaktiviteter i snön eller i oberörda iskalla landskap – Vintern bjuder på många unika upplevelser. I den kalla årstiden förekommer skapas imponerande bilder som är perfekta till familj eller vänner.

Fördela de första ögonblicken i din årsbok och upplev ännu en gång den magiskt glittrande snön.

Kompakt panorama

från 129,00 kr*
Med CEWE FOTOBOK kompakt panorama blir dina bilder iscensatta på ett snyggt sätt. För att berätta dina bästa historier kan du använda en rad bindningar och papparskvalitéer.
„årsbok ledsagar dig genom åren! Så sätt dig regelbundet ner vid datorn och välj ut de bästa bilderna och lägg till dem i din fotobok medan de fortfarande är färska.

” Om man skjuter upp allt till sist så står man inför ett stort berg som man nästan inte kan komma över.“

Lisa Platzek, Wachtenberg

Kvadratisk

från 145,00 kr*
Genom en CEWE FOTOBOK kvadrat är de små och stora äventyren under ett år inte glömda. Den praktiska formatstorleken 21 x 21 cm gör det enkelt att visa dina foton för familj och vänner.

CEWE FOTOVIEW – Bildsortering

CEWE software har ett annat mycket nyttigt program till din personliga årsbok: CEWE FOTOVIEW
Med detta verktyg kan du se dina bilder i ett bildspel, redigera och markera de bästa bilderna till din årsbok.
Se naturens skönhet med nya ögon. Med din kamera eller din smartphone i handen är våren en perfekt tid för att finna unika motiv till din årsbok.

I dessa månader är det möjligt att ta snygga och färgstarka bilder på naturen. Från ömtåliga blomsterknoppar till fält fyllda med tulpaner i alla möjliga färger, kan du samla färggranna bilder till din personliga årsbok i värmen från de första solstrålarna.

Stor

från 155,00 kr*
CEWE FOTOBOK stor ger tillräckligt med plats till en mängd konstruktionsmöjligheter för att designa din helt egna överblick av året. Ge dina bilder och personliga historier från 365 dagar en speciell ram.

Effektlack

Effektlacksinbindning: Framhäv utvalda element i din CEWE FOTOBOKS Hardcover med en framstående lack i guld eller silver. Du kan välja mellan ett stort antal prefabricerade stilarter eller låta din kreativitet flöda fritt.

CEWE KALENDER som årsöverblick

från 109,00 kr*
Årets bästa bilder kan också vara perfekta i en CEWE KALENDER. Månad efter månad visas de speciella ögonblicken på det förgångna året – med en CEWE KALENDER framhävs favoritbilderna från en födelsedag, resa eller från naturen.

Varje månad visar kalendern en ny bild i rummet. Personliga texter eller citat gör din CEWE KALENDER ännu mer personlig och ger en särskild överblick av året som gått.
„Tillskillnad från en CEWE FOTOBOK som bara täcker en resa eller en händelse har en årsbok absolut användning av en innehållsförteckning. Man vill veta vad man kan förvänta sig. En översiktssida till alla destinationer finner jag också mycket användbart.“

Astrid Barth, Dortmund

Det är sommar! Semestern kommer och det finns äntligen tid till familjen och den efterlängtade semestern. Resmål och främmande kulturer utforskas och bjuder på intryck som du vill behålla för evigt.

Bevara dessa upplevelser som finns i dina foton. Förläng sommaren genom att återuppleva historier från din semester i din årsbok, så kan de upplevas igen och igen.

Kvadrat med blankt fotopapper:

från 339,00 kr*
Upplev dina favoritbilder med ett fascinerande djup och enastående färger. Blankt fotopapper är perfekt till bilder som täcker en dubbelsida, tack vare Leporello-bindning.

Retro prints

från 159,00 kr*

Året i billeder!

Retro prints är perfekta till en ”Årsbok fotogalleri” och kan ha olika effekter så som ramar, filter och personliga texter.
Idealisk till att ta med, visa fram och ge bort!

XL i digitaltryck med matt papir

från 439,00 kr*

Med en CEWE FOTOBOK i Digitaltryck Matt blir semestern och utflykterna aldrig glömda. Vårt speciella HD-bläck gör att dina semesterbilder och upplevelser visas i mjuka färger med skarpa kontraster. Med en matt bindning och matta insidor får du en fotobok som inte bara ser bra ut, men också känns bra.

XL med effektlack

Tillför strålande highlights till din CEWE FOTOBOK XL genom att visa utvalda designelement med våran eleganta silverlack.

 

En promenad genom en färgstark skog där man också får lite sol – den färgstarka hösten ger särskilda ögonblick som du kan bevara i dina bilder. Nu är den bästa tidpunkten att i lugn och ro välja ut ämnen till din personliga årsbok.

Stor panorama med matt fotopapir

39,00 kr*
Upplev dina favoritbilder med extraordinära färger och fascinerande skärpa på matt fotopapper. Den icke-reflexiva ytan ger enastående bildkvalité med ett livligt utseende och anmärkningsvärd skärpedjup.

Stor i digitaltryck matt papir

från 155,00 kr*
I CEWE FOTOBOK stor matt kommer landskap och dina resor fram på ett stort sätt oavsett vad. I matt visas färger och kontraster speciellt mjukt.
„Jag klistrar också in en (Krølle?) från min son eller en biobiljett i min fotobok. Boken blir då mer personlig och så har jag något att röra vid. Det är speciellt och ger ett mycket mer personligt intryck. Fotoboken blir något alldeles särskilt.“

Annika Schwoll, Düsseldorf

Kundexempel från
Christel Neumann

Höstfotografering:

Dagarna blir kortare, solen är mindre stark och växterna förbereder sig för den kommande vintern. Höstdagar är en tid som i stigande grad lockar ut fotografer. Inte konstigt när det gyllene ljuset med den nedgående solen och överflöd av färgstarka blad ger ifrån sig en alldeles unik atmosfär.

Jörg Uhlenbrock, CEWE foto-expert
Den bästa tiden på året nalkas. Njut av julstämningen och designa dina speciella bilder till personliga presenter. Till vänner och släktingar eller för ditt eget nöje. Ge särskilda händelser från det gångna året en passande ram och gör färdig din årsbok.

Väggkalender A3

från 239,00 kr*
CEWE väggkalender A3 utstrålar färgstarka bilder under ett helt år. Formatet passar till ditt hem och är en perfekt julgåva till familj och vänner.

Kreativa julförpackningar

När en personlig gåva är snyggt inslagen så blir glädjen särskilt stor under granen. Finn inspiration genom våra inslagningstips. VVår kreativa expert Sarah Aske vill visa dig hur du enkelt kan slå in imponerande gåvor.

Stor

från 155,00 kr*
Ge en särskild följeslagare för det kommande året till jul: En årsbok i stående format ger varje månad plats till dina personliga minnen.
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor. Läs mer.