KONTAKT KUNDSERVICE:
Måndag till fredag: 08.30-18.00**
Söndag: 15:00 - 21:00**
Telefon: 08 - 55117871
Mobilskal

Se vårt stora produktsortiment

Mobilskal

Ett helt nytt universum med skal till fler än 200 smartphones

HÅRT SKAL

HÅRT SKAL

Robust skal som ger bra skydd till ett otal av smartphone-modeller (bland annat iPhone, Samsung Galaxy, HTC och många, många fler).
från 269,00 kr*
SILIKONSKAL

SILIKONSKAL

Flexibelt skal med lång hållbarhet. Silikonet garanterar dessutom att din telefon ligger ännu mer säkert i handen. Fås till fler än 200 smartphone-modeller.
269,00 kr*
Smartphone lyxskal

SMARTPHONE LYXSKAL

Våra lyxsmartphoneskal skyddar din smartphone på ett unikt och stilfullt sätt. Skalet är gjort så att det passar till flera smartphone-storlekar samtidigt som materialet ser till att din smartphone hålls på plats i skalet.
från 259,00 kr*
Läderskal

LÄDERSKAL

Skyddande och enastående med fin struktur. Designa ditt individuella smartphoneskal, som består av läderfibrer och fin ull, med en av dina favoritbilder.
279,00 kr*
Träskal

TRÄSKAL

Din bild tryckt på trä kombinerat med ett särskilt stabilt plastskal. Träskalet är både stilfullt och praktiskt på samma gång.
279,00 kr*
Träskal med kevlar

TRÄSKAL MED KEVLAR

Naturlig look till din smartphone! Detta särskilt lätta och robusta skal av trä skyddar din smartphone. Det är både praktiskt och elegant på samma gång.
449,00 kr*
Toughskal

TOUGHSKAL

Kombinerar det bästa från våra lyxskal och silikonskal. Skalet ger optimalt skydd mot stötar och repor. Fås till utvalda smartphone-modeller.
359,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Många layoutmöjligheter och säkert skydd till din smartphone!
339,00 kr*
Plånboksfodral

PLÅNBOKSFODRAL

Gör ett plånboksfodral i konstläder med ditt eget foto på. Fodralet har sidöppning med praktisk magnetstängning samt plats för kreditkort på insidan. Fås till utvalda smartphone-modeller.
399,00 kr*
Mobilfodral med downflipskydd

MOBILFODRAL MED DOWNFLIPSKYDD

Fodral i kvalitetskonstläder med praktisk ”downflip”-funktion och magnetisk stängning. Ditt foto trycks i hög kvalitet och med repfast tryck. Fås till fler än 160 modeller.
339,00 kr*
Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor. Läs mer.