KONTAKT KUNDSERVICE:
Måndag & fredag: 9:00-20:00**
Söndag: 14:00-20:00**
Telefon: 08 - 55117871
Fotopresenter
Art Prints

Art Prints

Dina bästa bilder vackert uppvisade

Se alla våra fotopresenter

TEXTILIER

TEXTILIER

Med vår professionella designeditor kan du designa din fotopresent helt personligt efter dina egna önskemål och kombinera med designmallar. Det finns inga gränser!
från 89,00 kr*
Muggar

MUGGAR

Du kan dekorera muggar, flaskor, vattenflaskor o.dyl. med din favoritbild med vacker design - även extra stort i panoramaformat.
från 129,00 kr*
Presenter från hjärtat!

DEKORATION

Dekorativa presenter med stämningsfulla effekter. Dessa personliga fotopresenter ger rummets inredning en sista touch.
från 109,00 kr*
SPEL OCH GOSEDJUR

SPEL OCH GOSEDJUR

Använd dina vackraste bilder till att skapa ett spel eller en leksak som är helt speciell. Upplev dina bilder bit för bit som pussel eller kortspel.
från 109,00 kr*
Skrivartiklar

SKRIVARTIKLAR

Designa snabbt och enkelt personliga skrivartiklar till skolan, kontoret eller privat. Lägg enkelt till dina härligaste bilder.
från 109,00 kr*
Art prints

Art prints

Dina bästa bilder som kreativa konstverk

Brett sortiment av fotopresenter

Hitta en helt unik och personlig present till alla händelser hos Printlife. Vi har ett brett sortiment av fotopresenter där du kan använda dina egna bilder. Ska du hitta en present till fars dag, mormors födelsedag eller en inflyttningspresent till din bästa vän så kan du alltid hitta en fotopresent som passar till ändamålet hos oss.

Du kan välja från ett brett sortiment av fotopresenter i kategorierna smartphone och tablet, kontor, skrivartiklar, dekoration, skola, textilier, spel och gosedjur och fotomugg. Under varje kategori gömmer sig en värld av praktiska, roliga och läckra fotoprodukter. Du kan sätta in dina egna bilder på alla produkter så att de blir helt unika och personliga presenter.

Idéer till personliga fotopresenter

Hos oss hittar du åtskilliga presentidéer till familj, vänner och kollegor i alla åldersgrupper.

Behöver du t.ex. en julklapp, födelsedagspresent eller annat till mor- och farföräldrarna kan du t.ex. göra en rolig fotomugg med en bild på barnbarnen. De kommer njuta av morgonkaffet och den helt personliga presenten samtidigt. En rolig kylskåpsmagnet med en bild på barnen eller ett praktiskt köksförkläde med en bild på farfar är också fotopresenter som skapar ett leende hos mottagaren. En bild på familjen som ett glasfoto är en vacker och personlig present att ge. Färgerna och djupet i bilden blir helt unik i det tjocka glaset. Välj mellan två storlekar på glasfotot.

När barnen börjar på dagis kan det vara svårt för dem att komma ihåg allt. Kanske är det också tryggt att ha med sin nalle i början. Gör en läcker och mjuk nalle med en bild på magen – därmed kan ditt barn ha en personlig och mjuk kompis med på dagis. Du kan också göra en drickflaska, ett pennfack eller ett kollegieblock med bild på. Sätt eventuellt ett fotoklistermärke på alla de saker som ditt barn ska komma ihåg. Det är praktiskt, roligt och helt personligt.

Även till de stora barnen har vi ett sortiment av fotopresenter, t.ex. vår smarta studiekalender med plats till hela 28 bilder, en vacker anteckningsbok till studieanteckningarna i A4- eller A5-format med hårdpärmsinbindning eller en rolig och personlig musmatta med din egen bild. Musmattorna finns i flera storlekar och sorter.

Behöver du en idé till mysstunderna med familjen så kan du göra ett roligt och personligt memory-spel med bilder från familjens senaste semester eller kanske ett kortspel med bild på familjens husdjur. Välj också ett av våra pussel med bild. Välj mellan pussel i flera olika storlekar: 112 bitar, 266 bitar, 551 bitar eller vårt lyxpussel med 500 eller 1000 bitar. Medan ni myser kan ni njuta av ert te, kaffe eller varma choklad i en rolig och personlig fotomugg. Vi har hela nio olika: Kaffe latte-mugg, vanlig mugg, stor kaffe latte-mugg, mugg med panoramabild, magimugg, fotomugg med invändiga färger och ölsejdel med panoramabild. Morgonkaffet blir trevligare med en rolig fotomugg med en bild på dina barn.

En personlig fotopresent till en av dina vänner som har flyttat är vår vackra dörrskylt med bild och text. Sätt en bild på familjen på skylten och skriv deras namn under. Det är både personligt och praktiskt. En rolig inflyttningspresent kan också vara de vackra bordstabletterna och glasunderläggen. Hitta en vacker bild och de kommer dekorera varje bordsdukning.

Är du i det romantiska hörnet och behöver en söt personlig present till din partner så har vi ett fint sortiment av romantiska fotopresenter. En hjärtkudde med en bild av er bägge, ett exklusivt fotohjärta i kristall, en rolig snökula med hjärtan eller kanske ett glasfoto på dig själv.

Du kan alltid hitta en personlig present som ger glädje och som passar till just precis din situation hos Printlife.

Det är enkelt att beställa fotopresenter

1: Du hittar nu åtta olika kategorier:
1.a: Smartphone och tablet
1.b: Kontor
1.c: Skrivartiklar
1.d: Dekoration
1.e: Skola
1.f: Textilier
1.g: Spel och gosedjur
1.h: Muggar
2. Hitta den produkt som du vill göra.
3. Klicka på Lägg till bild och hitta den bild du vill ha på din fotopresent och dra in den på produkten.
4. Du kan välja mellan många olika designmallar och färger. Hitta din favoritfärg och mall.
5. Gå till varukorgen och godkänn din design.
6. Du ska nu logga in med din kund-inloggning. Är du ny kund ska du registrera dig själv som kund.
7. Beställ härefter din fotopresent.
8. När du har beställt kommer du efter några få dagar få ett mail om att din order är producerad och du kommer att få skickad din order hem med posten.

Har du frågor om din beställning är du välkommen att kontakta kundservice.

Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här