KONTAKT KUNDSERVICE:
Måndag & fredag: 9:00-20:00**
Söndag: 14:00-20:00**
Telefon: 08 - 55117871
CEWE FOTOBOK > Format

CEWE FOTOBOK – Se vårt stora urval av format

CEWE FOTOBOK
CEWE FOTOBOK Stor

CEWE FOTOBOK Stor

CEWE FOTOBOK Stor är våra kunders favorit. Kanske är det för att du kan välja mellan fem olika papperskvaliteter, såsom till exempel blankt fotopapper?
från 219,00 kr*
CEWE FOTOBOK Stor panorama

CEWE FOTOBOK Stor panorama

Vår CEWE FOTOBOK Stor panorama har ett praktiskt tvärformat. Ska dina härligaste semesterbilder eller landskapsmotiv komma till sin rätt, är detta det perfekta formatet för dig.
från 299,00 kr*
CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL i formatet 30×30 cm kommer på grund av sin stora kvadratiska form göra alla avundsjuka. Se fram emot att se dina foton stråla!
från 499,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL

CEWE FOTOBOK XXL

Dina viktigaste händelser förtjänar att bli förevigade på vackraste sätt. Med en CEWE FOTOBOK XXL är du säker på att dina bästa bilder visas upp på ett unikt sätt.
från 649,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL panorama

CEWE FOTOBOK XXL panorama

Vår CEWE FOTOBOK XXL finns även i panoramaformat, så att de speciella ögonblicken från ditt liv förblir minnesvärda.

från 799,00 kr*
CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

Storlek: ca 19x15 cm. Vår önskan: Att ge dig plats att designa, så att dina fantastiska foton kommer se helt extraordinära ut.
från 149,00 kr*
CEWE FOTOBOK Kvadratisk

CEWE FOTOBOK Kvadratisk

Med plats för att du kan breda ut din kreativitet och är samtidigt praktisk att ha med i handväskan. Förälska dig i det kvadratiska formatet på 21x21 cm.
från 199,00 kr*
CEWE FOTOBOK Liten

CEWE FOTOBOK Liten

Smart format: Vår CEWE FOTOBOK liten passar med sina 14x13 cm i varje handväska, så att du alltid är redo att visa den för familj och vänner.
från 77,00 kr*
CEWE FOTOBOK Mini

CEWE FOTOBOK Mini

Från födelsedagskalas till familjutflykter: Med sitt praktiska tvärformat är CEWE FOTOBOK Mini perfekt för dina favoritbilder.
från 99,00 kr*

CEWE FOTOBOK Kids

Babyboken från CEWE är 14 x 14 cm stor och har 22 sidor. Ditt barn kan tryggt bläddra med bokens tjocka sidor – och samtidigt se på fina foton av sig själv och familjen.
249,00 kr*
Jeg accepterar
Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här